NORDSTAR 47 SCY

Nordstar 47 Patrol är nästa nyhet från finska Nordstar. Med den nya modellen tar Nordstar återigen täten i segmentet och presenterar Finlands största serietillverkade motorbåt genom tiderna. Klassledaren Nordstar 47 SCY blir inte bara sjövärdig, robust och säker utan även komfortabel och exklusiv. Inredningen andas modern skandinavisk design och materialvalen är de absolut bästa.

STÖRST I KLASSEN

Det finns ingen konkurrent som har en modell som kan matcha Nordstar 47 gällande storlek, komfort och utrymmen. Faktum är att Nordstar 47 Patrol blir den största motorbåt som någonsin serietillverkats i Finland. Planeringen ombord liknar ingen annan walk around-hyttbåts med stor mittkabin med full ståhöjd, salong i två nivåer och en flybridge på över 20 kvadratmeter.  

Walk around-konceptet med sidodörrar och breda, nedsänkta gångdäck runt hela båten gör det enkelt att hantera Nordstar 47 SCY. Som på de flesta Nordstarmodeller nås akterdäckets umgängesytor via en stor skjutdörr. Med glaspartiet mot akterdäck öppet bildar kökets arbetsyta en bar vänd akterut.   

 

SCY - SEMI CUSTOM YACHT

Nordstar 47 Patrol erbjuds som Semi Custom Yacht vilket ger köparen stora möjligheter att skräddarsy båten efter sina behov och önskningar.

Den tredje kabinen, akter om den stora mittkabinen, kan inredas helt enligt skepparens önskemål. Kanske önskas ett extra sovutrymme med dubbelkoj eller ett utrymme för besättningen med våningssängar och ett enkelt pentry. Man kan även inreda den tredje kabinen som till exempel tvättstuga eller förråd.

Även Flybrigden på ca 20 kvm kan utformas helt efter köparens önskemål.

 

KRAFTFULL, EXKLUSIV OCH KOMFORTABEL

Nordstar 47 Patrol är marknadens största och mest exklusiva båt med walk around-koncept.

Det nya flaggskeppet från Nordstar utrustas med två eller tre motorer med IPS eller konventionella drev. Nordstar 47 SCY är designad för snabba långturer över öppet hav. Med toppfart på över 40 knop når du ditt resmål på ett par timmar. Oavsett om det är sommarhuset på ön eller Visby Hamn.

 

FÖRSTA TESTET!

Hamnen.se har som första journalister i världen testat Nordstar 47 SCY i ett vintrigt Finland. De är överlag mycket positiva i sitt test och säger bland annat:

 

”NORDSTAR 47 är verkligen allt i ett - en robust hyttbåt med en Flybridgebåts egenskaper”

 

SE TESTET HÄR  

MER KOMFORTABEL

Nordstar 47 SCY bjuder på oöverträffad komfort i segmentet med tre dubbelkabiner, tre våtutrymmen och sociala ytor i överflöd.

PRELIMINÄRA DATA

Längd: 14,85 m
Bredd: 4,15 m
Kabiner: 2-3
Kojplatser: 4-8
   
Motorer: 2-3 motorer på totalt 740-1200 hk
Fart: 32-40 knop
Drev: Duopropdrev eller IPS/Zeus Pod
Räckvidd: Upp till 800 distansminuter
CE-klass: B - Offshore

 

LAYOUT

KONTAKTA OSS FÖR MER INFO