NORDSTAR 26 PATROL

Nordstar 26 Patrol är det givna valet för dig som söker en sjövärdig transport- och utflyktsbåt för alla väder. I den rymliga hytten åker upp till 6 personer bekvämt och skyddat – oavsett väder. Runt hela båten löper nedsänkta gångdäck och rejäla grabbräcken.

 

Nordstar 26 kan fås med både utom- eller inombordsmotor i olika storlekar. Utombordsmotorerna har fördelen att de är mycket tysta och går att få som dubbelmontage medan en inombordsdiesel för många känns som det givna alternativet med tanke på driftsäkerhet och förbrukning. Vi diskuterar gärna de olika alternativen med dig för att se vilket alternativ som kan passa just dina behov.

 

″Sjöegenskaper har gång på annan rosats av de journalister som testkört båten″

Även och enklare semesterturer är möjliga med Nordstars populära 26-fotare. Med möjlighet till 4 kojplatser (varav två i den nya akterruffen som kan fås som extratillbehör), ett enkelt pentry och en rymlig separat toalett blir semestern ombord bekväm. Det stora akterdäcket och den generösa badplattformen passar utmärkt för sol, bad och umgänge.

 

Som i alla Nordstars modeller kompromissas det inte med sjöegenskaperna i Nordstar 26. Skrovet är sjövärdigt, snabbt och tryggt. 2010 utvecklades skrovet och fick genom detta ännu bättre sjöegenskaper. Nordstar 26:ans sjöegenskaper har gång på annan rosats av de journalister som testkört båten. Bland annat skrivet Vi Båtägare ”Skrovet hanterar i stort sett all sjö utan att rista det minsta” (nr 9, 2014).

 

I prislistan som finns att ladda er här på sidan kan du läsa mer om motoralternativ och extrautrustning.

 

 

LADDA NER

⇓  Test: Vi Båtägare 2014

⇓  Test: Båtliv 2014

⇓  VIDEO-TEST HAMNEN.se

VIDEO

Nordstar är kvalitetsbyggen och det både känns och syns (Vi Båtägare, 2014)

BILDGALLERI EXTERIÖR
BILDGALLERI INTERIÖR
LAYOUT
SPECIFIKATION
Längd: 8,4 m
Bredd: 2,8 m
Vikt: 3 300 kg (med Volvo D4)
Skrovvinkel: 18,3 grader vid akterspegel
Kojplatser: 2 + 2
Inombordare: 200-370 hk
Utombordare: 200-500 hk
Fart: 35-50 knop
Förbrukning: fr. 1.1 l/dm knop
Tank, bränsle: 330 lit
Tank, vatten: 100 lit

 

KONTAKTA OSS FÖR MER INFO