NORDSTAR 30 PATROL

Årets nyhet på Allt För Sjön 2015, Nordstar 30 Patrol, är en vidareutveckling av Nordstars populära 31-fotare. Båten är en robust transportbåt för alla förhållanden och samtidigt en bekväm semesterbåt för en familj eller ett par med gäster.

Runt om båten ger de nedsänkta gångdäcken en skyddad passage mellan fören och akterdäcket. De tre dörrarna till hytten underlättar rörelserna ombord vilket gör det lätt att hantera båten själv trots dess storlek.

Att kunna lita på att du kommer fram snabbt och samtidigt kan njuta av färden handlar om att kunna lita på din båt. Nordstar 30 Patrol bjuder inte på några otrevliga överraskningar utan beter sig lugnt och tryggt i alla väder. Föregångaren Nordstar 31 Patrol med vilken den nya 30:an delar skrov har gång på gång prisats för sitt uppförande i sjön. Yacht World skriver bland annat ”the sharp entry of its deep-vee hull easily slicing through the wave crests with a minimum of pounding”. Du kan läsa mer i testet här på sidan.

Nordstar 30 Patrol levereras med enkel eller dubbla dieslar med drev. En enkelinstallation ger lägre inköpspris och driftskostnad medan dubbelmontage ger ökad manöverförmåga och toppfart. Med dubbelmontage kan din båt även fås med joystickstyrning. Oavsett om du väljer en eller två motorer är motorljudet förbluffande lågt, även i hög fart.

Invändigt har Nordstar 30 Patrol allt det man kan begära av en modern åretruntbåt. Förarplatsen har plats för dubbla 15” skärmar. Pentrysektionen erbjuder plats för ugn och varmvatten och det rymliga WC-utrymmet har duschmöjlighet.

Så oavsett om du söker en tuff transportbåt för upp till 10 personer eller om du söker en familjebåt för semesterresor har Nordstar 30 Patrol det du behöver. Den är trygg, modern och säker – oavsett väder.

 

BILDGALLERI EXTERIÖR

 

It would be hard to overstate the performance capability of this boat.

 (Yachtworld, 2011)

 

BILDGALLERI INTERIÖR

 

LAYOUT

 

 

SPECIFIKATION

Längd: 10,1 m
Bredd: 3,15 m
Vikt: ca 5 000 kg
Skrovvinkel: 18,3 grader vid akterspegel
   
Inombordare: 330-740 hk
Fart: 28-50 knop
Förbrukning: fr. 1.5 l/dm
   
Kojplatser: 2 + 2 (+1)
Ståhöjd i styrhytt: 1,94 m
Tank, bränsle: 1x410 / 2x330 lit
Tank, vatten: 160 lit

 

 

 

 KONTAKTA OSS FÖR MER INFO