NORDSTAR 32 PATROL

Pris med D6-400, diesel: 3 047 000:- inkl. Nordicpaket*

Pris med 2x260 Mercury, Joy-Stick, diesel: 3 470 000:- inkl. Nordicpaket*

*) Plotter, värmare, landström, bogpropeller, taksökare, förtöjningspaket mm.

Nordstar 32 Patrol är den senaste modellen från finska Nordstar. Med den nya modellen tar Nordstar återigen täten i segmentet och presenterar en båt som inte bara är sjövärdig, robust och säker utan även komfortabel och exklusiv. Inredningen andas modern skandinavisk design och materialvalen är de absolut bästa.

 

Med två separata kabiner med plats för 4-5 personer är Nordstar 32 Patrol inte bara en transport- och utflyktsbåt utan även en sann långfärdsbåt. Båten kan fås med två olika layoutlösningar. En med pentryt placerat längst bak i hytten, med direktkontakt med akterdäcket och en annan lösning med pentryt en trappa ner förut i båten som på Nordstar 34 och 28.

 

″Sjöegenskaperna är i linje med Nordstars övriga modeller, det vill säga trygga, säkra och stabila″

 

Sjöegenskaperna är i linje med Nordstars övriga modeller, det vill säga trygga, säkra och stabila. Dessutom är Nordstar 32 Patrol tystare än samtliga konkurrenter. Detta tack vare modern skrovisolering, skumfyllda balkar och ett tjock och vridstyvt skrov. Självklart är Nordstar 32 Patrol Offshoreklassad (CE-klass B) vilket innebär att den är godkänd för färd på öppet hav i upp till 20 m/s och klarar 4 m höga vågor.

 

Motoralternativen sträcker sig från en diesel på 400 hk upp till det dubbla, alltså dubbla 400 hk inombordsdieslar. Med dubbla maskiner finns givetvis möjlighet till joystickstyrning och Sky Hook. Beställare av Nordstar 32 kan välja fritt mellan motorer från Mercruiser, Volvo Penta och Yanmar. Vi hjälper dig gärna med att hitta alternativet som passar för just dina behov.

 

Om du letar en robust åretruntbåt med bekvämligheter utöver det vanliga så missa inte Nordstar 32 Patrol. Kontakta oss redan nu för mer information om Nordstar 32.

 

LADDA NER

⇓  Prislista NORDSTAR

⇓  Nordstar Broshyr (pdf)

VIDEOTEST AV HAMNEN.se

32_test_blog

 

 

 

BILDGALLERI EXTERIÖR
BILDGALLERI INTERIÖR
LAYOUT
SPECIFIKATION
Längd: 10,8 m
Bredd: 3,45 m
Vikt: ca 7000 kg
Bottenvinkel: 18,5 grader
Inombordare: 400-800 hk
Fart: 32-47 knop
Kojplatser: 2 + 2 (+1)
Max antal personer: 12
CE-klass: B - Offshore