NORDSTAR 34 PATROL

Pris med 2 x Volvo Penta D4-225, diesel: 3 538 000:- inkl. Nordicpaket*

*) Plotter, värmare, landström, bogpropeller, taksökare, förtöjningspaket mm.

När Nordstar 34 Patrol först presenterades 2013 blev den med ens en toppkandidat till ledarplatsen i segmentet. Nordstars 34-fotare inkorporerar de förfinade lösningarna och exklusiva materialen från de större modellerna i den mindre och sportigare 34:an.

 

Nordstar 34 Patrol är den perfekta kombinationen av ett rått och funktionsbaserat yttre med en exklusivt och välkomnande insida. Inredningen andas modern, skandinavisk design där lackad valnöt möter läder och blankpolerat rostfritt stål. Styrhytten/salongen badar i ljus tack vare det stora panoramataket.

 

″Det sjövärdiga skrovet krossar sjön och tar dig och dina medpassagerare dit ni ska″

 

Som alla Nordstars modeller har Nordstar 34 Patrol trygga nedsänkta gångdäck runt hela båten. De tre dörrarna till hytten gör det enkelt att röra sig över hela båten utan att behöva klättra eller trängas.

 

Nordstar 34 Patrol har sovplats för 5 vuxna i två skilda kabiner. I fören sover två i den spatiösa ägarhytten med direktaccess till toaletten med duschkabin och akterruffen sover ytterligare tre personer bekvämt. Nordstar 34 har dessutom ett generöst pentry en trappa ner förut samt en rymlig hytt/salong med en rymlig hörnsoffa och tv-möbel. Det rymliga akterdäcket har en fast soffa med plats för 4 sittande och möbleras utöver detta med lösa möbler efter behov.

 

Motoralternativen varierar mellan olika storlekar av dubbelmontage. Gemensamt för alla alternativ är att det handlar om dieselmotorer med drev, detta för att säkerställa driftsäkerheten samt manöveregenskaper. Självklart kan båten levereras med joystick-styrning och Sky Hook om så önskas.

 

Med Nordstar 34 Patrol behöver du aldrig tveka att ge dig ut på grund av dåligt väder. Det sjövärdiga skrovet krossar sjön och tar dig och dina medpassagerare dit ni ska – oavsett väder.

BILDGALLERI EXTERIÖR
BILDGALLERI INTERIÖR
LAYOUT
SPECIFIKATION
Längd: 11,5 m
Bredd: 3,65 m
Vikt: ca 8000 kg
Max personer ombord: 15
Motorstyrka: 400-900 hk
Fart: 35-47 knop
V-bottenvinkel: 18,5 grader (vid akterspegel)
Kojplatser: 2 + 2 + 1
Tank, bränsle: 660 lit
Tank, vatten: 200 lit