NORDSTAR 36 PATROL

Nordstar 36 Patrol är den perfekta kombinationen av ett rått och funktionsbaserat yttre med en exklusivt och välkomnande insida. Inredningen andas modern, skandinavisk design där lackad valnöt möter läder och blankpolerat rostfritt stål. Styrhytten/salongen badar i ljus tack och som tillval finns en rymlig flybridge.

Som alla Nordstars modeller har Nordstar 36 Patrol trygga nedsänkta gångdäck runt hela båten. De tre dörrarna till hytten gör det enkelt att röra sig över hela båten utan att behöva klättra eller trängas.

Nordstar 36 Patrol har sovplats för 5 vuxna i två skilda kabiner. I fören sover två i den spatiösa ägarhytten med direktaccess till toaletten med duschkabin och akterruffen sover ytterligare tre personer bekvämt. Nordstar 36 har dessutom ett generöst pentry en trappa ner förut samt en stor hytt/salong med en generös hörnsoffa och tv-möbel. Det rymliga akterdäcket har en fast soffa med plats för 4 sittande och möbleras utöver detta med lösa möbler efter behov.

Motoralternativen varierar mellan olika storlekar av dubbelmontage. Gemensamt för alla alternativ är att det handlar om dieselmotorer med duoprop- eller IPS-drev, detta för att säkerställa driftsäkerheten samt manöveregenskaper. Självklart kan båten levereras med joystick-styrning och Sky Hook om så önskas.

Med Nordstar 36 Patrol behöver du aldrig tveka att ge dig ut på grund av dåligt väder. Det sjövärdiga skrovet krossar sjön och tar dig och dina medpassagerare dit ni ska – oavsett väder.

 

LAYOUT

 

MÅTT
TOTAL LENGTH  12,3 m
TOTAL WIDTH 3,6 m
DRY WEIGHT ca 8000 kg
HULL V-ANGLE (STERN) 18,5°
HEIGHT IN MAIN CABIN 2,13 m
   
BÄDDAR
BERTHS2+2+1 2+2+1
MAX RECOMMENDED # OF PERSONS 15
MAX RECOMMENDED LOADING 1800 kg
   
MOTORER
ENGINE 2 x 225hk - 2 x 400hk
MAX RATED ENGINE POWER 640 kW
MAX RECOMMENDED PROPULSION POWER 640 kW
MAX SPEED 45 kn
CRUISING SPEED 20-32 kn
FUEL CONSUMPTION (AT 26 KN) 2,7l/dm
   
TANKAR
WATER TANK 215 L
HOLDING TANK 130 L
FUEL TANK 665 L

 

 

 KONTAKTA OSS FÖR MER INFO