NORDSTAR 37 PATROL

Pris med 2x Volvo Penta IPS450, Joy-Stick, diesel: 4 802 000:- inkl. Nordicpaket*

*) Plotter, värmare, landström, bogpropeller, taksökare, förtöjningspaket mm.

Nordstar 37 är en majestätiskt och komfortabel åretruntbåt för alla väder. Användarvänligheten är, som alltid när det gäller Nordstar, i centrum. Bekväma och säkra gångdäck och tre stora dörrar till hytten gör det enkelt röra sig ombord på Nordstar 37 Patrol.

Båten kan levereras med eller utan flybridge och det är även möjligt att få en enklare styrkonsol på akterdäcket. Om man inte väljer flybridge får man i stället ett panorama tak i glas som gör hytten ljus och inbjudande. Pentryt är placerat i akterkant av hytten med närhet till middagsgästerna på akterdäcket eller i salongen. I anslutning till ägarhyttan längst fram i båten finns ett separat WC-utrymme och en separat dusch.

 

Inredning i Nordstar 37 Patrol andas modern skandinavisk design och bara de bästa materialen har använts. Snickerier i lackad valnöt och vackra skrädderier i läder gör insaidan av denna sjöjeep sober och inbjudande.

 

″Nordstar 37 går tryggt och torrt och tar dig snabbt dit du ska - oavsett väder″

 

Sjöegenskaperna är omvittnat goda. Vi båtägare skriver bland annat ”Grym vågdödare” om Nordstar 37 och vi kan inte annat än att hålla med. Med Nordstar behöver du inte ställa in semestern eller be gästerna ta taxibåten på grund av dåligt väder. Nordstar 37 går tryggt och torrt och tar dig snabbt dit du ska – oavsett väder.

 

Nordstar 37 Patrol bestyckas med dubbelmontage och drev eller IPS. Motoralternativen varierar mellan 2 x 300 och 2 x 435 hk. Fartmässigt rör det sig om toppfart på mellan 35 och 40 knop. Självklart kan samtliga motoralternativ fås med joystickstyrning och Sky Hook.

 

Kontakta oss gärna med dina frågor och funderingar om Nordstar 37.

LADDA NER

⇓  Prislista NORDSTAR

⇓  Test: Vi Båtägare 2014

⇓  Nordstar Broshyr (pdf)

Nordstar 37 Patrol är en båt av det tuffaste slaget som likväl har mycket av den lyxiga komforten inbyggd (Vi Båtägare, 2-2015)

BILDGALLERI EXTERIÖR
BILDGALLERI INTERIÖR
LAYOUT
SPECIFIKATION
Längd: 11.8 m
Bredd: 3,8 m
Vikt: ca 9 000 kg
Rek. motor: 600-900 hk
Toppfart: 34-40 knop hk
Tank, bränsle: 2 X 400 lit
Max antal personer: 15
Max last: 2 000 kg