NORDSTAR 40 PATROL

Pris med 2 x Volvo Penta IPS500, Joy-Stick, diesel: 5 869 000:- inkl. Nordicpaket*

*) Plotter, värmare, landström, bogpropeller, taksökare, förtöjningspaket mm.

Nordstarflottans flaggskepp Nordstar 40 Patrol är smått unik i sin klass. Ingen annan tillverkare kombinerar en sjövärdig helårsbåt med den typ av elegans och komfort som Norstar 40 Patrol bjuder på. De finaste materialen kombinerade i skandinavisk designtradition ger en sober känsla inombords men låt dig inte luras – Nordstar 40 Patrol är en sjöjeep med sjöegenskaper och fartresurser utöver det vanliga.

 

Det finns två möjliga layoutlösningar att välja mellan. Två-kabins-varianten har en stor akterkabin och separat duschutrymme medan tre-kabins-lösningar har en mittkabin och två toaletter ombord. Vilken modell du än väljer så får du en sjövärdig åretruntbåt med boendeutrymmen utöver det vanliga.

 

″Nordstar 40 Patrol tar sig behagligt och tryggt genom sjön utan att besättningen störs eller oroas″

 

Den rymliga flybridgen är standard på Nordstar 40 Patrol. Här finns sittplats för 6-7 personer och möjlighet att installera wet bar, kyl och till och med grill.

 

Sjöegenskaperna gör ingen missnöjd. Nordstar 40 Patrol tar sig behagligt och tryggt genom sjön utan att besättningen störs eller oroas. Nordstars 40-fotare har inte testats i svensk press men Nordstar 37 Patrol testades nyligen med högsta betyg i Vi Båtägare och vann epitetet ”grym vågdödare”. Du kan läsa det testet här på sidan.

 

Nordstar 40 Patrol var den första finska båten som byggdes för Volvo Pentas nya IPS-drev men den kan även levereras med konventionella drev. Motoralternativen sträcker sig från 2 x 370 hk med drev till 2 x Volvo Penta 600 IPS. Samtliga alternativ går att få med joystickstyrning och Sky Hook.

 

Kontakta oss gärna med dina frågor och funderingar om Nordstars flaggskepp. Under våren kommer vi ha en Nordstar 40 Patrol vid vårt kontor för visning och provkörning, välkommen.

 

 

LADDA NER

⇓  Prislista NORDSTAR

⇓  Test Nordstar 37: Vi Båtägare 2014

⇓  Nordstar Broshyr (pdf)

VIDEO

Nordstar 24 Patrol är en tuff och välbyggs transportbåt för alla väder (Båtnytt, 2013)

BILDGALLERI EXTERIÖR
BILDGALLERI INTERIÖR
LAYOUT
SPECIFIKATION
Längd: 12,98 m
Bredd: 3,85 m
Vikt: 10 000 kg (med 2 X IPS600)
Skrovvinkel: 18,4 grader vid akterspegel
Kojplatser: 2 + 2 +2 (Tre kabiner)
Inombordare: 700-1000 hk
Fart: 34-42 knop
Tank, bränsle: 2 x 450 lit
Tank, vatten: 320 lit