NORDSTAR 42 PATROL

Nordstars senaste modell Nordstar 42 Patrol är smått unik i sin klass. Ingen annan tillverkare kombinerar en sjövärdig helårsbåt med den typ av elegans och komfort som Norstar 42 Patrol bjuder på. De finaste materialen kombinerade i skandinavisk designtradition ger en sober känsla inombords men låt dig inte luras – Nordstar 42 Patrol är en sjöjeep med sjöegenskaper och fartresurser utöver det vanliga.

Nordstar 42 har två generösa sovkabiner med två kojplatser vardera. Mittkabinen har ljusinsläpp åt båda sidorna och en stor mittplacerad dubbelkoj. Förkabinen är även den rymlig och båda kabinerna har sitt eget toalettrum med dusch.

″Nordstar 40 Patrol tar dig behagligt och tryggt genom sjön utan att besättningen störs eller oroas″

Den rymliga flybridgen som finns som tillval har sittplats för 6-7 personer och möjlighet att installera wet bar, kyl och till och med grill.

Nordstar 42 Patrol är marknadens bekvämaste och rymligaste mitthyttsbåt i storleksklassen. 4 personer bor bekvämt ombord i två skilda kabiner - båda med eget badrum med dusch.

I förkabinen finns en stor dubbelkoj placerad i mitten av rummet. Det finns även dubbla garderober, sängbord med förvaring, sidventiler och taklucka. I mittkabinen som sträcker sig över hela båtens bredd finns en stor dubbelkoj i mitten, gott om förvaring och stora ventiler åt båda sidorna. I hytten/salongen bjuder den rymliga U-soffan på sittplats för 8 vuxna och längs med styrbordssidan finns pentry med plats för ugn. Det rymliga akterdäcket har en fast soffa med plats för 4 sittande och möbleras utöver detta med lösa möbler efter behov.

En generös Flybridge med plats för 6-8 personer finns som tillval.  

Motoralternativen varierar mellan olika storlekar av dubbelmontage. Gemensamt för alla alternativ är att det handlar om dieselmotorer med duoprop- eller IPS-drev, detta för att säkerställa driftsäkerheten samt manöveregenskaper. Självklart kan båten levereras med joystick-styrning och Sky Hook om så önskas.

Med Nordstar 42 Patrol behöver du aldrig tveka att ge dig ut på grund av dåligt väder. Det sjövärdiga skrovet krossar sjön och tar dig och dina medpassagerare dit ni ska – oavsett väder.

 

LAYOUT

 

MÅTT
TOTAL LENGTH  13,4 m
TOTAL WIDTH 3,85 m
DRY WEIGHT -
HULL V-ANGLE (STERN) 18,4 °
HEIGHT IN MAIN CABIN -
   
BÄDDAR
BERTHS2+2+1 2+2
MAX RECOMMENDED # OF PERSONS -
MAX RECOMMENDED LOADING -
   
MOTORER
ENGINE 2 x 330hk - 2 x IPS 600
MAX RATED ENGINE POWER 640 kW
MAX RECOMMENDED PROPULSION POWER 640 kW
MAX SPEED 40 knop
CRUISING SPEED 20-32 kn
FUEL CONSUMPTION (AT 26 KN) 3 l/dm
   
TANKAR
WATER TANK 250 L
HOLDING TANK 195 L
FUEL TANK 990 L

 

 

 KONTAKTA OSS FÖR MER INFO