Ny återfösäljare för Nordstar i Sverige

Sedan årsskiftet har Nordstar en ny generalagent på den Svenska marknaden. Nordstar Sverige, som den nya distributören heter, har sitt försäljningskontor i det expanderande Saltsjö Pir (tidigare Fisksätra Marina) i saltsjöbaden.

– Vi är mycket stolta för att vi fått förtroendet att sälja Nordstar i Sverige. Vi känner båtarna väl och vet hur populära de är i Sverige och ser fram emot en stark säsong 2015, säger Tore Brännfors, VD på Nordstar Sverige.

– Vi vill passa på att uppmana alla Nordstarägare i Sverige att kontakta oss för att ta del av vårt helt nya förmånsprogram för Nordstarägare som bland annat ger gratis inträde till Allt För Sjön, säger Brännfors.

Nordstars modellprogram av robusta sjöjeepar sträcker sig från 24-40 fot. Samtliga modeller har hytt, breda nedsänkta gångdäck runt hela båten. Båtarna är Offshoreklassade vilket innebär att de är konstruerade för att klara bland annat 4 m höga vågor och 20 m/s vind.

Under året kommer Nordstar med två spännande nyheter: Nordstar 30 Patrol som har Sverigepremiär på Allt För Sjön och Nordstar 32 som har världspremiär på den norska båtmässan i mars och har säljstart under våren.

På den nya hemsidan nordstarsverige.se finns information om alla modeller samt kontaktinformation till den nya generalagenten.