Nyhet! Nordstar 30 Patrol

På årets Allt För Sjön premiärvisas nya Nordstar 30 Patrol. Båten, som utvecklats från Nordstars populära 31 fotare, är en sjöjeep för tuffa förhållanden med komfort utöver det vanliga.

 

Förutom ett tufft yttre och ett offshore-klassat skrov bjuder Nordstar 30 Patrol även på komfort i form av dubbla sovhytter, stort pentry, dusch och varmvatten. Tack vare en modern konstruktion och tillverkningsprocess är Nordstar 30 dessutom vridstyv, lätt och prisvärd.

 

Precis som alla Nordstars modeller har båten nedsänkta gångdäck runt hela båten, stora skjutdörrar till hytten och ett rymligt akterdäck. Nordstar 30 Patrol levereras med inombordare i enkel eller dubbelmontage. Med de större motoralternativen är en marschfart på 40 knop inget problem. Allt för att du ska ta dig till och från landstället eller utflyktsmålet snabbt, säkert och bekvämt – oavsett väder.

Nordstar 30 Patrol och Nordstar 24 Patrol visas på mässan av Nordstar Sverige. De är sen årsskiftet ny distributör i Sverige av Nordstars omfattande modellprogram mellan 24-40 fot.