OM NORDSTAR SVERIGE

Nordstar Sverige är sen 2015 stolt generalagent i Sverige för Nordstars modellprogram från 24-40 fot.

 

VÅRT ARBETSSÄTT

Vi ser det som vår uppgift att stötta våra kunder genom båtlivet. Oavsett om du ska byta båt, behöver hjälp med service eller vill boka vinterplats kan du alltid kontakta oss.

Vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med de som väljer att köpa båt hos oss. Vi erbjuder därför inte bara själva försäljningen av nya och begagnade båtar utan även ett fullservicekoncept med allt våra kunder kan behöva.

I samarbete med branschens starkaste aktörer erbjuder vi: Försäkring, Finansiering, Service, Reparationer, Träarbeten, Underhåll, Reservdelar, Kapell och Sömnad - Allt för att våra kunder ska kunna använda sig av en kontakt för att klara alla aspekter av sitt båtägande.

Som ett led i detta arbete har vi startat Nordstar Owner’s Club för Sveriges alla Nordstarägare. Lär gärna mer om klubben här >>

 

LÅNG ERFARENHET

Trots att vi är ny generalagent sen 2015 är vi samtidigt väl bekanta med Nordstar. Nordstar Sveriges VD, Tore Brännfors arbetade tidigare på Nordmarin och har därför en gedigen kunskap om båtarna, kunderna och marknaden.

Det känns väldigt roligt att få möjligheten att jobba med Linex Boat och Nordstarbåtarna igen (Tore Brännfors, VD Nordstar Sverige/Östersjö Båt)

Sammanlagt besitter vi genom vår erfarna personal över 50 års erfarenhet av den svenska båtbranschen. Vi har startat och drivit ett flertal verksamheter inom den marina sektorn och grundat flera starka varumärken bland annat Jolly, NOA-Aluminium och Nordstar.

Utöver försäljning av nya Nordstarbåtar jobbar vi även med båtmäklarverksamhet under namnet Östersjö Båt. Besök gärna Östersjö Båts hemsida för att läsa mer.

 

LOKALER OCH SERVICE

Vi bedriver verksamheten från våra lokaler på Saltsjö Pir i Saltsjöbaden. Saltsjö Pir är en fullserviceanläggning med allt från sommar och vinterplatser till reservdelar och service. För mer information om Saltsjö Pir besök gärna anläggningens hemsida.

För mer information om hur du hittar till oss besök vår kontaktsida.